Breaking News

Trump: Kam marrë nën kontroll Shtëpinë e Bardhë

Presidenti i Amerikës në një mesazh të tij në Twitter ka deklaruar se ka arritur të vë nën kontroll të gjithë shtëpinë e bardhe dhe të e ka quajtur një fitore të zgjedhjeve presidenciale.

Presidenti Donald Trump në një intervistë për Fox News deklaroi se mund ti japë fund mbulimit fals të lajmeve nëpër media. Ai gjithashtu pozitën e rrjeteve sociale Facebook, Instagram dhe Twitter i cilësoi me shumë ndikim në lidhjet me njerëzit dhe për këtë kërkoi më shumë kontroll ndaj këtyre mediave.

Advertisements