Breaking News

Zarif: Twitteri nuk e ndihmon presidentin Donald Trump

Përdorimi i rrjeteve sociale, kërkon saktësi dhe përgjegjësi të lartë.

Kështu deklaroi Muhamed Xhavad Zarif ministër i jashtëm Republikës Islamike të Iranit i cili duke përmendur mesazhet e presidentit amerikan Donald Trump në Twitter ka thënë: Përpara se sa të qartësohet e vërteta, dërgimi i mesazheve në Twitter nuk ndihmon në ambientin për marrjen e vendimeve. Presidenti amerikan Donald Trump prej kohësh po përdor rrjetin social Twitter për të kritikuar Iranin dhe marrëveshjen bërthamore. Presidenti amerikan në faqen e tij zyrtare në Twitter, është përballur me kritika shumta për shkak të kritikave të tij kundër marrëveshjes bërthamore. Nesër më 12 tetor presidenti amerikan do të qartësojë qëndrimin e tij lidhur me marrëveshjen bërthamore dhe mbi masat e reja të qeverisë amerikane kundër Iranit dhe kryesisht kundër gardës revolucionare Sepah.

Advertisements