Breaking News

Ruhani niset për në Nju Jork

Presidenti i Republikës Islamike të Iranit është nisur drejt Nju Jorkut për të marrë pjesë në sesionin e 72-të të AP të OKB.

Hasan Ruhani, presidenti i Republikës Islamike të Iranit ditën e mërkurë do të mbajë fjalim në AP të OKB. Takimi me iranianët me banim në Amerikë, takimi me myslimanët dhe intelektualët kulturorë dhe politikë amerikanë, bisedat me përfaqësuesit e mediave dhe shtypit, intervistat me disa nga mediat amerikane, takimi me krerët e disa vendeve pjesëmarrëse, janë pjesë e programit të presidentit të Republikës Islamike të Iranit gjatë qëndrimit të tij në Nju Jork dhe pjesëmarrjes në AP të OKB. Sorena Satari zëvendës presidenti për çështjet shkencore dhe teknologjike dhe Muhamed Nahvandian zëvendësi ekonomik i presidentit, shoqërojnë presidentin Hasan Ruhani gjatë vizitës së tij në Nju Jork.

Advertisements