Breaking News

Sekretari i përgjithshëm i Ligës Arabe e quajti çlirimin Tal Afar “një fitore të rëndësishme”

Sekretari i përgjithshëm i Ligës Arabe, duke përshëndetur çlirimin e qytetit Tal Afar, shprehu shpresën se kjo arritje do të çojë në një unitet gjithnjë në rritje midis grupeve të ndryshme të popullit irakian.

Sekretari i përgjithshëm i Ligës Arabe, Ahmed Abu al Geit, përgëzoi të shtunën popullin dhe qeverinë irakiane, duke i përgëzuar për çlirimin e Tal Afar dhe shprehu shpresën se kjo fitore do të hapë rrugën për rimëkëmbjen e plotë të zonave të dominuara nga ISS.

 

Advertisements