Breaking News

Arrestohen 6 anëtarë të ISIS në Turqi

Policia e Stambollit arrestoi 6 anëtarë të ISIS të cilët ishin vendosur në qytet për kryerjen e një sulmi terrorist.

Sipas faqes së internetit të Gazetës Turke “Meli”, gjashtë anëtarë të grupit terrorist ISIS të cilët u dërguan në Turqi nga zonat e kontrolluara në Siri, u arrestuan në operacionin kundër terrorizmit në qytetin Stamboll. Sipas këtij raporti, në vendin e arrestimit të këtyre gjashtë terroristëve të cilët ishin të gjithë të huaj, u konfiskuan dhe u kapën pajisje të shumta luftarake.

Advertisements