Breaking News

Bisedime ushtarake mes Iranit dhe Rusisë në Moskë

Kolonel Nasrullah Kalantari dhe gjeneral Aleksandër Fomin, përkatësisht zv/ministër i mbrojtjes i Republikës Islamike të Iranit dhe zv/ministër i mbrojtjes i Rusisë, kanë biseduar lidhur me bashkëpunimet teknike dhe ushtarake dhe për çështje të interesit dypalësh.

Sipas një njoftimi të ministrisë së mbrojtjes së Rusisë, zëvendësi për çështjet ndërkombëtare në ministrin e mbrojtjes së Iranit ditën e martë u takua në Moskë me Aleksandër Fomin me të cilin diskutoi mbi çështjet e sigurisë dhe ato rajonale. Dy zëvendësministrat e mbrojtjes të Iranit dhe Rusisë thanë: Shtimi i kontakteve mes palëve ka rëndësi të veçantë dhe bisedimet e Moskës nxisin bashkëpunimin dypalësh. Irani dhe Rusia vitet e fundit kanë pasur bashkëpunim të gjerë ushtarak dhe p

Advertisements