Breaking News

Kuvendi miratoi llogarinë përfundimtare të buxhetit të vitit të kaluar

Kuvendi miratoi llogarinë përfundimtare të buxhetit të vitit të kaluar. Deri te kalimi i kësaj pike për të cilën ishin paraqitur të gjithë deputetët e VMRO-DPMNE-së për diskutim, erdhi pas një vendimi që të gjithë të tërhiqen për një moment, njofton SHENJA.

Kësaj i parapriu një bisedë e shkurtër mes kordinatorit të një grupi parlamentar të VMRO-DPMNE-së, Ilija Dimovski, me kryeparlamentarin Talat Xhaferi. Më pas Dimovski pati një komunikim të shkurtër edhe me deputetët e partisë së tij dhe të gjithë përnjëherë u tërhoqën nga diskutimi.

Advertisements