Breaking News

Irani radhitet në vendin e 75 në listën e novacioneve

Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale, ka renditur Iranin në vendin e 75 të listës së krijimtarive novative.

Sipas kanalit televiziv DW, Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale të enjten përmes publikimit të një raporti, ka bërë të ditur se Irani ka arritur avancime të dukshme në veprimtarinë e krijimtarive të reja dhe në krahasim me vitet e kaluara, ky vend ka shënuar suksese të dukshme.

Advertisements