Breaking News

Trump duhet të dënojë sulmet terroriste në Teheran

Kreu i këshillit për marrëdhënie me jashtë të Amerikës, në një mesazh të tij në Twitter, prej presidentit amerikan Donald Trump ka kërkuar që të dënojë sulmet terroriste në Teheran.

Richard Has duke iu drejtuar presidentit amerikan ka thënë: Që dënimi i terrorizmit të ketë kuptim, nuk duhen bërë seleksionime dhe duhet dënuar sulmi terrorist në Teheran. Sulmet terroriste sot në Teheran kanë marrë jetën dhe plagosur disa persona. Grupi terrorist ISIS ka marrë përsipër sulmet në parlament dhe në mauzoleun e imam Khomeinit (ra).

Advertisements