Breaking News

Moska e gatshme për bisedime konstruktive me Uashingtonin

Zv/presidenti i Rusisë deklaroi se Moska është e gatshme për bisedime konstruktive me Uashingtonin.

Agjencia e lajmeve Mehr njoftoi se Igor Livitin, zv/presidenti i Rusisë, deklaroi se Moska është e gatshme për bisedime konstruktive me Uashingtonin sidomos në lidhje me zgjidhjen e krizës së Sirisë dhe në luftën kundër terrorizmit. Ai shtoi: “Aktualisht ka ardhur koha të vendoset në lidhje me marrëdhëniet Uashington-Moskë, si në lidhje me shtimin e tensioneve ose për përmirësimin e marrëdhënieve”. Zv/presidenti i Rusisë në fund theksoi se Moska është e gatshme për bisedime konstruktive me perëndimin dhe prioriteti i Moskës janë bisedimet serioze dhe konstruktive me Uashingtonin.

 

Advertisements