Breaking News

Presidenti iranian sot pasdite mbanë një konferencë për shtyp

Hasan Ruhani, presidenti i Republikës Islamike të Iranit, sot pasdite do të zhvillojë një konferencë për shtyp me pjesëmarrjen gazetarëve të mediave vendore dhe ndërkombëtare.

Agjencia e lajmeve IRNA njoftoi se Hasan Ruhani në këtë konferencë do të flasë në lidhje me çështjet dhe zhvillimet në Iran, sidomos pas pjesëmarrje së gjerë të qytetarëve iranianë në zgjedhjet e 12-ta presidenciale dhe në zgjedhjeve të këshillave lokalë të Iranit. Në këtë konferencë për shtyp, z. Hasan Ruhani gjithashtu do të paraqes edhe qëndrimet e Republikës Islamike të Iranit në lidhje me çështjet e rajonit dhe ato ndërkombëtare.

Advertisements