Breaking News

Vazhdojnë protestat e opozitarëve në Venezuelë

Opozitarët e qeverisë së Venezuelës kanë vazhduar protestat e tyre në Karakas dhe në qytetet e tjera të mëdha të këtij vendi.

Agjencia e lajmeve AFP njoftoi se opozitarët e qeverisë së Venezuelës të shtunën kanë marrë pjesë në protestat e zhvilluara në rrugët e Karakasit dhe kanë kërkuara shkarkimin e Nikolla Maduro, presidentit të Venezuelës. Protestuesit gjatë protestave të djeshme kanë sulmuar edhe stacionet e policisë dhe të ushtrisë së Venezuelës duke shkaktuar trazira të gjera në qytete të ndryshme të këtij vendi. Kjo situatë e ka detyruara qeverinë që të dërgojë forca të sigurisë në shumë qytete të këtij vendi. Deri më tani janë vrarë 47 persona gjatë trazirave dhe protestave të dhunshme në Venezuelë.

Advertisements