Breaking News

Ministrat e Evropës vendosin rreth Brexit-it

Ministrat e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian javën e ardhshme do të formojnë një këshill special në lidhje me procesin e daljes së Anglisë nga BE.

Agjencia e lajmeve Mehr njoftoi se ministrat e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian të hënën e javës së ardhshme gjatë një takimi special në Bruksel, do të marrin vendime në lidhje me Brexit dhe programin kohor për zbatimin e këtij procesi. Në këtë takim do të jenë të pranishëm edhe anëtarët e Komisionit Evropian.

Advertisements