Breaking News

Neutralizohet programi i një grupi terrorist nga ana e forcave iraniane

Forcat e sigurisë së RII gjatë një operacioni special dhe të sigurt, kanë arritur të neutralizojnë programin e një grupi terrorist antirevolucionar që synonte kryerjen e shpërthimeve terroriste në Iran.

Ky grup terrorist kishte për qëllim vrasjen e mijëra qytetarëve iranianë. Gjatë këtij operacioni është konfiskuar edhe një sasi e madhe armatimi. Dëshmitarët kanë pohuar se grupe terroriste antirevolucionare bëjnë përpjekje të vendosin kontakte nëpërmjet hapësirës virtuale, në mënyrë që më lehtë të kryejnë aktet terroriste.

Advertisements