Breaking News

Ministri i mbrojtjes së Iranit arriti në Moskë

Gjeneral Husejn Dehkan, ministri i mbrojtjes së Iranit, sot ka shkuar për një vizitë në Moskë.

Agjencia e lajmeve IRIB njoftoi se pjesëmarrja në konferencën ndërkombëtare për siguri, takimi i me Sergei Shuigo, ministrin e mbrojtjes së Rusisë, si dhe pjesëmarrje në takimin trepalësh të ministrave të mbrojtjes së Iranit, Rusisë dhe Sirisë, janë deklaruar qëllime kryesore të vizitës së ministrit të mbrojtjes së Iranit në Moskë.

Advertisements