Breaking News

Amerika sanksionon 271 sirianë

Departamenti amerikan i Thesarit, më 24 prill, ka urdhëruar ngrirjen e pasurisë në SHBA të 271 punonjësve të Qendrës Studimore Shkencore të Sirisë (SSRC).

Sanksionet gjithashtu do të bëjnë të paligjshëm për çdo person apo biznes amerikan që punon me këta 271 individë. Departamenti i Thesarit ka thënë se SSRS është përgjegjës për prodhimin e armëve kimike dhe Uashingtoni mendon se ato janë përdorur në sulmin e 4 prillit.

Advertisements