Breaking News

BE vazhdon sanksionet kundër Iranit

BE i ka vazhduar edhe për një vit sanksionet e të drejtave  të njeriut kundër Iranit. Sipas Parstoday, sipas mediave angleze, sanksionet e BE përfshijnë pajisjet  që sipas tyre për mbikëqyrjen e aplikimeve informative. Sipas këtyre sanksioneve po ashtu janë ngrirë asetet e 80 personave apo subjekteve.

Emrat e personave dhe subjekteve që i janë nënshtruar këtyre sanksioneve do të publikohen sot gjatë ditës. Evropa vazhdimisht ka përdorur çështjen e të drejtave të njeriut si mjet për të shtuar apo vazhduar sanksionet kundër Iranit. RII ka akuzuar vazhdimisht BE se po përdor të drejtat e njeriut për të ndërhyrë në punët e vendeve tjera.