Breaking News

Kryqi i Kuq: Kjo veç është një Luftë Botërore!

Kryqi i kuq ndërkombëtar sulmin e SHBA kundër aeroportit ushtarak në Siri e ka konsideruar “konflikt të armatosur ndërkombëtar”.

Sipas Al Alam, Jolanda Zhakemi, zëdhënëse e Kryqit të kuq, të premten ka deklaruar: Çdo lloj sulmi ushtarak nga ana e një vendi kundër një vendi tjetër pa pëlqimin e qeverisë së këtij vendi, mund të çojë në konflikt të armatosur ndërkombëtar. Ajo ka shtuar: Zyrtarët e Kryqit të kuq ndërkombëtar janë duke negociuar me Amerikën në lidhje me sulmin raketor të këtij vendi kundër aeroportit ushtarak në Siri dhe këto negociata po zhvillohen në kuadër të vazhdimit të dialogut konfidencial me palët e përfshira në konflikt.