Breaking News

Rritet niveli i marrëdhënieve Iran-Zvicër

Ambasadori i Zvicrës në Iran ka thënë: Niveli i marrëdhënieve midis Zvicrës dhe RII është rritur në vitet e fundit dhe kohëve të fundit investimi kompanive zvicerane në Iran është dyfishuar.

Sipas agjencisë së lajmeve IRNA, Xhulio Haz, ambasador i Zvicrës në Iran, të enjten gjatë vizitës së tij në provincën Khozestan, në takim me funksionarë  të kësaj province ka thënë: Ne synojmë zgjerimin e marrëdhënieve me Iranin në të gjitha fushat dhe do të përpiqemi maksimalisht që të arrijmë këto synime. Ambasadori i Zvicrës në Teheran duke folur në lidhje me ekzistimin e disa agjencive iraniane të udhëtimit në Zvicër ka thënë: Presim që në pesë vitet e ardhshme të jemi dëshmitarë të rritjes së dhjetëfishtë të këtyre agjencive në Zvicër.

 

Advertisements