Breaking News

Theresa May shkon në Wells për të biseduar rreth Brexitit

Theresa May, kryeministrja e Anglisë, të hënën (sot) shkon në Wells për të biseduar rreth çështjeve përkatëse para fillimit të procesit të largimit të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian.

Agjencia e lajmeve Reuters njoftoi se Theresa May deri në fund të muajit mars do ta zbatojë paragrafin 50 të traktatit të Lisbonës që në bazë të kësaj do të fillojë procesi i negociatave në lidhje me Brexitin përgjatë një periudhe dyvjeçare. Zyra e kryeministres së Anglisë ka deklaruar se Theresa May para fillimit të këtij procesi, do të shkojë në Wells, Skoci dhe në Irlandën Veriore.