Breaking News

Senati voton për krerët e shërbimit informativ dhe të sigurisë në Amerikë

Senati amerikan ka konfirmuar kandidatët për kryesitë e shërbimeve informative dhe të sigurisë në Amerikë.

Me 85 vota pro kundrejt 12 votave kundër, Dan Coats që në kohën e presidentit Bush ishte ambasador i Amerikës në Gjermani, është zgjedhur si kreu i shërbimit informativ kombëtar të Amerikës. Senati amerikan gjithashtu ka konfirmuar kandidaturën e Mek Master oficer i lartë i shërbimeve ushtarake në postin e këshilltari të ri për sigurinë kombëtare në Amerikë. Ai ka marrë 85 vota pro kundrejt 9 votave kundër. Mek Master do të zëvendësojë Majkëll Flinin, ish këshilltar i sigurisë kombëtare në Amerikë i cili më 13 shkurt dha dorëheqjen nga detyra e tij.

Advertisements