Breaking News

Ambasadori Garrett: Britania është përkrahës i madh i Maqedonisë

mkd-253451Britania e Madhe është përkrahësi më i madh i Maqedonisë që nga pavarësia e saj dhe një vend mik e që do të vazhdoj edhe më tej, kështu ka deklaruar ambasadori britanik Charsl Garret sonte gjatë pranimit të organizuar me rastin e ditëlindjes së 90-të të mbretëreshës së Britanisë së Madhe, njofton Zhunral.

Duke ju drejtuar para korit diplomatik dhe përfaqësues qeveritarë ai ritheksoi edhe njëherë deklaratën e ministrit britanik për Europë Davic Lidington në Maqedoni gjatë muajt mars të këtij viti se Britania ka qenë gjithmonë mik i Maqedonisë dhe do vazhdojë edhe më tej, transmeton Zhurnal.