Breaking News

AKTUALITETET

Rajoni

  • Mbështetësit e presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, do të mblidhen sot në Beograd. Tubimi vjen në kohën kur Vuçiq po përballet me protesta që synojnë [...]
  • Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq thotë se është shumë i shqetësuar për gjithçka që po ndodhë aktualisht si dhe për shkak të takimit të ardhshëm në [...]
  • Kriza e refugjatëve, si dhe sulmet terroriste në Evropë, ofruan një terren pjellor me shpejtësi nëpër Evropë për anëtarët e komunitetit mysliman të vendosur në [...]
  • Pas takimit në Bruksel me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg, Presidenti malazez Milo Gjukanoviç u shpreh mes të tjerash optimist edhe për [...]
BOTA

Pompeo: ‘I’m still in charge of’ North Korea negotiation team

Secretary of State Mike Pompeo says he is still in charge of nuclear negotiations between the US and North Korea a day after Pyongyang said it wanted Pompeo to be disengaged from the stalled negotiations. In a statement run by North Korea’s official Korean Central News Agency (KCNA) on Thursday, Kwon Jong-gun, a North Korean Foreign Ministry official, criticized Pompeo for “fabricating stories like a fiction writer.” “I am afraid that, if Pompeo engages in the talks again, the table [...]

English News